Teruggebeld worden?

Analytics

Business Analytics voor iedereen

Dashboards, analyses en rapporten die leiden tot aktie

Is snelheid belangrijk voor u?

Business Analytics draait om snelheid. U wilt snel kunnen reageren op veranderingen in uw omgeving. XI BI vergroot uw reactievermogen met gebruiksvriendelijke dashboards, analyses en rapporten die aanzetten tot aktie!

Wij hebben jarenlange ervaring als distributeur van Jet Reports en TARGIT en implementeren daarnaast BI-oplossingen op basis van Microsoft technologie, zoals Power BI. De verschillen tussen de diverse frontend tools worden steeds kleiner, maar zijn daarom niet minder belangrijk:

On-premise of in de Cloud?

Onze oplossingen werken zowel in een on-premise als een Cloud-omgeving. Ook hybride oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Samen met u bekijken we welke oplossing en welke licentievorm het beste past.

Data Governance

Het maken van een dashboard, rapport of analyse is één ding. Het verspreiden van rapportages, dashboards en analyses en ze delen met collega’s in een beheersbare omgeving is zeker zo belangrijk. Wij bieden oplossingen voor beide doelen.

Tijd en geld besparen met Batch Reporting

Wij maken het beheren en verspreiden van rapportages eenvoudig. Zowel binnen als buiten uw organisatie. Met Batch Reporting verstuurt u automatisch relevante data per ontvanger. U kunt bijvoorbeeld in één keer al uw verkopers een rapport sturen met alleen hun eigen resultaten. U kunt zich voorstellen hoeveel tijd en ergernis u dit kan schelen!

Sneller benchmarken

Spendeert u veel tijd aan het maken van Year-to-Date (YTD), Year-over-Year (YOY) of 12 Month Forecasts vergelijkingen? Wij helpen u bij het opzetten van de juiste vergelijkingen, waarmee het eenvoudig wordt om onder meer verkoopresultaten en financiële resultaten te benchmarken. Met het gebruik van dynamische periodes wordt het vergelijken van prestaties in de tijd kinderspel.

Werk met Dynamische Periodes en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over filterinstellingen!

 

Rapportages zijn geen doel op zich, maar het startpunt van een proces dat leidt tot goede en snelle beslissingen

XI BI Consultancy
(XI Solutions BV)
Stationsplein 62 (Villa Amalia)
3743 KM Baarn

T +31-13-2114466
E info@xibi.nl

BTW NL815989222B01
KVK 34250109

 

XI BI Software
(Jet Reports Benelux)
Ellen Pankhurststraat 1A (Entrada)
5032 MD Tilburg

T +31-13-2114466
E info@xibi.nl

BTW NL815265694B01
KVK 18081009