Teruggebeld worden?

BI VOOR MICROSOFT DYNAMICS

Ontwikkeld voor Microsoft Dynamics

Nu ook voor Dynamics 365 Business Central en Finance & Operations

U kent ons wellicht ook als Jet Reports Benelux

XI BI is exclusief distributeur van Jet Global Data Technologies voor de Benelux. Daarmee bieden wij een complete set rapportage- en budgetteringsoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor Microsoft Dynamics.

De produkten van Jet Global zijn niet zo maar tools die kunnen worden gebruikt met een Dynamics ERP. Het zijn oplossingen die speciaal ontworpen zijn voor Dynamics ERP; we werken rechtstreeks met Microsoft. De oplossingen van Jet Global worden permanent uitvoerig getest vanuit AX, NAV en GP.

Jet Analytics

Jet Analytics is dé BI-oplossing voor Dynamics-gebruikers. Naast een compleet Datawarehouse Automation platform, biedt Jet Analytics standaardoplossingen voor Dynamics NAV / 365 Business Central en AX / 365 Finance & Operations.

Daarmee biedt Jet Analytics een oplossing die binnen een dag resultaat oplevert én vervolgens eenvoudig aan te passen en uit te breiden is. En dat is zeer belangrijk, want wie werkt er nu eigenlijk met standaard NAV of AX?

Jet Analytics is een perfecte aanvulling op Microsoft Power BI.

Jet Reports

Met Jet Reports heeft u directe toegang tot uw Dynamics-gegevens; vanuit Excel, de meest gebruikte analysetool ter wereld.

Financiële en operationele rapporten maakt u door dezelfde velden en berekeningen te gebruiken als u gewend bent vanuit Dynamics NAV / D365 Business Central. Met Jet Reports haalt u real-time gegevens uit uw Microsoft Dynamics-database. Niks exporteren of opnieuw invoeren, niks opnieuw formatteren, niks knippen en plakken. Alle gegevens die u nodig heeft, precies zoals u die wilt hebben.

U bent niet meer afhankelijk van iemand anders om uw rapporten te verwerken of te maken. Met Jet Reports kunt u zonder programmeerkennis gegevens analyseren en rapportages ontwikkelen en aanpassen.

Jet Budgets

Met Jet Budgets vereenvoudigt en versnelt u uw budgetteringsproces.

U budgetteert sneller met behulp van ingeplande, geautomatiseerde workflows; workflows die u eenvoudig kunt ontwikkelen en implementeren en direct kunt integreren in Dynamics NAV / 365 Business Central. U houdt grip op het proces met nauwkeurige cijfers direct vanaf de start, dankzij goed georganiseerde spreadsheets.

In een gebruiksvriendelijke, met Excel geïntegreerde oplossing kunt u uw budgetten aanmaken en organiseren; en vervolgens over uw budgetten rapporteren zoals u wenst en met de tools die u kent.

Jet Budgets is een product dat is ingericht naar uw wensen en u niet belast met overbodige functionaliteiten; en voor een product dat u voor ieder doel kunt inzetten en goed kunt inpassen in uw planning.

We weten wat we doen, want we weten alles over uw microsoft dynamics oplossing!

XI BI Consultancy
(XI Solutions BV)
Stationsplein 62 (Villa Amalia)
3743 KM Baarn

T +31-13-2114466
E info@xibi.nl

BTW NL815989222B01
KVK 34250109

 

XI BI Software
(Jet Reports Benelux)
Ellen Pankhurststraat 1A (Entrada)
5032 MD Tilburg

T +31-13-2114466
E info@xibi.nl

BTW NL815265694B01
KVK 18081009