Teruggebeld worden?

XI BI Referentie: IBN

Martijn Mol:

“Dankzij XI BI verloopt mijn controllerwerk een stuk efficiënter”

IBN uit Uden ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om vanuit hun eigen talenten en ambities te kunnen bouwen aan hun loopbaan. De ruim 3.500 medewerkers werken daarvoor samen met gemeenten, scholen en bedrijven. XI BI Software helpt IBN met het ontwikkelen van een selfservice Business Intelligence oplossing.

“We hebben XI BI gevraagd ons te ondersteunen bij het verbeteren van onze informatiestrategie. Uit een scan kwam naar voren dat onze Business Intelligence tools niet optimaal werden ingezet. Door een teveel aan maatwerk in de datawarehouse-omgeving was de informatie in de rapportages niet volledig betrouwbaar. We werken nu toe naar een selfservice Business Intelligence oplossing, een soort databuffet voor rapportages en analyses. Daarbij maken we gebruik van de flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen van XI BI: Jet Analytics en TARGIT.”

“De samenwerking met XI BI verloopt erg prettig. We hebben één vast aanspreekpunt, een consultant die de organisatie goed kent en uitstekend meedenkt, ook voor de juiste afstemming met andere externe consultants. Hij helpt ons de oplossingen optimaal te benutten. Met Jet Analytics en TARGIT kan ik managementrapportages beter beheersen en realtime rapportages nu geautomatiseerd inplannen. Ik kan daardoor mijn werk als Controller & Treasury Manager een stuk efficiënter uitvoeren.”

“Een volgende stap is het bouwen van mooie dashboards, die een einde maken aan alle verschillende Excelbestanden in de organisatie. Ook zijn we nog bezig het oude fundament in het datawarehouse te vereenvoudigen en het vele maatwerk te vervangen door zoveel mogelijk gestandaardiseerde oplossingen.”

Martijn Mol, Controller & Treasury Manager IBN Holding

“Dankzij XI BI verloopt mijn controllerwerk een stuk efficiënter”

XI BI Consultancy
(XI Solutions BV)
Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

T +31-20-7585711
E info@xibi.nl

BTW NL815989222B01
KVK 34250109

 

XI BI Software
(Jet Reports Benelux)
Ellen Pankhurststraat 1A
5032 MD Tilburg

T +31-13-2114466
E info@xibi.nl

BTW NL815265694B01
KVK 18081009